Η εταιρεία

Η Entomolysis είναι µια πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο του ελέγχου παρασίτων και της απολύμανσης κατοικιών στο Ρέθυμνο στο Ηράκλειο στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη, επαγγελματικών στο Ρέθυμνο στο Ηράκλειο στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη και κοινόχρηστων χώρων στο Ρέθυμνο στο Ηράκλειο στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

Βασική αρχή της ίδρυσης της Entomolysis είναι η επιθυμία μας για κάλυψη των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, η επίλυση των προβλημάτων του σχετικά με τα παράσιτα και η προσέγγιση τους με ένα τρόπο επιστημονικό, ανθρώπινο και οικονομικό. Το επιστημονικό μας προσωπικό λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Δέσμευση και επιθυμία μας είναι η εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών που εγγυώνται την άρτια, τάχιστη και  αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνεται τις καλύτερες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες.

Η Entomolysis έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 & ΕΛΟΤ 1801:2008-OHAS 18001:2007 επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών μας.

Επίκεντρο μας πάντα ο άνθρωπος. Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία έχει αποκτήσει ευρύτερο και ουσιαστικότερο περιεχόμενο. Το όραμα μας επεκτάθηκε πλέον στην πρόληψη, σε πρωτοποριακές υπηρεσίες και εφαρμογές, που υπηρετούν την υγεία και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Η πρόληψη και η διαχείριση της προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς μέσα και γύρω τον χωρο σας είναι απαραίτητα στοιχεία υγιεινής αλλά και επιτυχίας της επιχείρησής σας.

Με προσήλωση στην αειφόρο εκπαίδευση του επιστημονικού μας προσωπικού, εξελισσόμαστε ως άτομα, συνεργάτες και επαγγελματίες.

Η προσωπική και οικογενειακή υγεία και ασφάλεια είναι για εμάς προτεραιότητα. Η σχέση μας μαζί σας παραμένει μια βαθύτερη σχέση εμπιστοσύνης. Για εμάς οι πελάτες είναι γείτονες μας – και όχι αριθμοί. Αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε και ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μια σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη.

Ως ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, και στεκόμαστε δίπλα σε αυτές με επιστημονική και κοινωνική ευθύνη, αλλά και περιβαλλοντική συνείδηση.  Με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον αναγνωρίζουμε τις ανησυχίες σας για μειωμένη χρήση σε χημικές ουσίες και δημιουργήσαμε εξολοκλήρου οικολογικά προγράμματα εφαρμογών. Επιπρόσθετα, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη φροντίδα μας για το περιβάλλον. Πέρα από την φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των σκευασμάτων μας, επενδύουμε σε δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Γιατί να προτιμήσετε την εταιρεία μας;

-Συμφέρουσες τιμές

-Επιστημονική & τεχνολογική υπεροχή

-Αξιόπιστες λύσεις

-Επιστημονική υποστήριξη

-Περιβαλλοντική συνείδηση

Απεντομώσεις Ρέθυμνο –  Απολυμάνσεις Ρέθυμνο – Μυοκτονίες Ρέθυμνο


Γνωρίστε τα παράσιτα

Κατσαρίδες
Τρωκτικά
Μύγες
Κουνούπια
Σκνίπες
Μυρμήγκια
Ψύλλους
Κοριούς
Ακάρεα
Μαύρα σκουλήκια
Αράχνες
Σκορπιούς
Φίδια

Υπηρεσία αναγνώρισης παρασίτων –Ρωτήστε μας!

Σχόλια και αξιολόγηση πελατών