Για το Σπίτι – Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες

Η δέσμευσή μας για την προστασία της οικίας είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες μας θα κάνουν τα πάντα για εσάς. Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες με σκοπό να υπερασπίσουν την οικία σας και τον περιβάλλοντα χώρο από τα παράσιτα με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος. Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών καθώς και ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στην οικία σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ σε περιπτώσεις χρήσης χημικών, μέλημά μας είναι αντιμετωπίζουμε την οικογένεια σας ακριβώς όπως η δική μας.

Οι υπηρεσίες καλύπτουν όλο το φάσμα των υγειονομικών εφαρμογών:

Απολυμάνσεις: Με εξειδικευμένα μικροβιοκτόνα σκευάσματα απολυμάνουμε τον χώρο σας. Οι απολυμάνσεις γίνονται όταν χρειάζεται να μειώσουμε τον χώρο από φορτίο μικροοργανισμών όπως μικροβίων, ιών κ.λ.π.

Απεντομώσεις: Με σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ακίνδυνα για την δημόσια υγεία εστιάζουμε στο πρόβλημα σας και το καταστέλλουμε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή, (κατσαρίδες, ψύλλοι, μύγες, μυρμήγκια, σκουλήκια, κοριοί, τσιμπούρια, μυγάκια, ψαράκια, κουνούπια).Οι απεντομώσεις γίνονται με υλικά τα οποία είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

Μυοκτονίες: Με δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας με κλειδί αλλά και αποτελεσματικά τρωκτικοκτόνα, είτε  με παγίδες αιφνιδιασμού ή παγίδες με κόλλες εξαλείφουμε το πρόβλημα σας. Οι μυοκτονίες γίνονται άμεσα και αποτελεσματικά όπου και αν υπάρχουν ποντίκια.

Βιοκαθαρισμοι στρωμάτων και καναπέδων: Στόχος μας είναι η αφαίρεση-καθαρισμός των στρωμάτων και υφασμάτινων σαλονιών (καναπέδες-καρέκλες) από σκόνη, ακάρεα, δερματικές φολίδες, μικροοργανισμούς, βακτήρια και μύκητες. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι η αναρρόφηση με ειδική συσκευή και απολύμανση με ειδική λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας.

 

Απεντομώσεις Κρήτη –  Απολυμάνσεις Κρήτη – Μυοκτονίες Κρήτη


Γνωρίστε τα παράσιτα

Κατσαρίδες
Τρωκτικά
Μύγες
Κουνούπια
Σκνίπες
Μυρμήγκια
Ψύλλους
Κοριούς
Ακάρεα
Μαύρα σκουλήκια
Αράχνες
Σκορπιούς
Φίδια

Υπηρεσία αναγνώρισης παρασίτων –Ρωτήστε μας!

Σχόλια και αξιολόγηση πελατών