Για την επιχείρηση – Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες

Στον τομέα των επαγγελματικών χώρων (εστίαση, ξενοδοχεία, εμπόριο, βιομηχανίες, παροχή υπηρεσιών κτλ) η Entomolysis σας προσφέρει μια συνεργασία υψηλών απαιτήσεων για ικανοποιημένους πελάτες και όχι παράσιτα. Η πρόληψη και η διαχείριση της προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς μέσα και γύρω από τις εγκαταστάσεις σας είναι απαραίτητα στοιχεία υγιεινής αλλά και επιτυχίας της επιχείρησής σας. Ο στόχος της Entomolysis  είναι η προστασία των πελατών σας, του προσωπικού σας, των προϊόντων και υπηρεσιών σας και βέβαια η προστασία του εμπορικού ονόματος της επιχείρησης σας μέσα από ένα ευέλικτο πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Επίσης παρέχετε φάκελος ελέγχου παρασίτων για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο.

Κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: όπως οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που διαθέτουν χώρους εστίασης, οι κοριοί για τα ξενοδοχεία ή τα ποντίκια που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατα προβλήματα φτάνοντας ακόμα και σε ποινική δίωξη των υπευθύνων. Για αυτούς τους λόγος βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε.

Οι δικές μας υπηρεσίες καλύπτουν όλο το φάσμα των υγειονομικών εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένα:

Απολυμάνσεις: Με εξειδικευμένα μικροβιοκτόνα σκευάσματα απολυμάνουμε τον χώρο σας. Οι απολυμάνσεις γίνονται όταν χρειάζεται να μειώσουμε τον χώρο από φορτίο μικροοργανισμών όπως μικροβίων, ιών κ.λ.π.

Απεντομώσεις: Με σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ακίνδυνα για την δημόσια υγεία εστιάζουμε στο πρόβλημα σας και το καταστέλλουμε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή, (κατσαρίδες, ψύλλοι, μύγες, μυρμήγκια, σκουλήκια, κοριοί, τσιμπούρια, μυγάκια, ψαράκια, κουνούπια).Οι απεντομώσεις γίνονται με υλικά τα οποία είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

Μυοκτονίες: Με δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας με κλειδί αλλά και αποτελεσματικά τρωκτικοκτόνα, είτε  με παγίδες αιφνιδιασμού ή παγίδες με κόλλες εξαλείφουμε το πρόβλημα σας. Οι μυοκτονίες γίνονται άμεσα και αποτελεσματικά όπου και αν υπάρχουν ποντίκια.

Βιοκαθαρισμοι στρωμάτων και καναπέδων: Στόχος μας είναι η αφαίρεση-καθαρισμός των στρωμάτων και υφασμάτινων σαλονιών (καναπέδες-καρέκλες) από σκόνη, ακάρεα, δερματικές φολίδες, μικροοργανισμούς, βακτήρια και μύκητες. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι η αναρρόφηση με ειδική συσκευή και απολύμανση με ειδική λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Αυτόματη εντομοαπώθηση: Με τοποθέτηση και συντήρηση ηλεκτρονικών προγραμματιζόμενων συσκευών ψεκασμού φυσικής πυρεθρίνης για την απώθηση μυγών, κουνουπιών και νυχτόβιων εντόμων.

Αρωματισμός χώρου: Με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία αρωμάτων μπορούμε να αρωματίσουμε όποιο χώρο του ξενοδοχείου σας επιθυμείτε και για όσο χρόνο χρειάζεστε.

Απολύμανση Τουαλέτας και ατομική υγιεινή: Με κύριο στόχο την υγιεινή και την σωστή εικόνα της επιχείρησης σας, διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, για το χώρο της τουαλέτας, που καλύπτουν ένα φάσμα ποικίλων δράσεων:
Απολύμανση – Καθαριότητα – Πρόληψη για την δημιουργία πουρί – Αδρανοποίηση των οσμών – Αρωματισμός. Ο πελάτης μπορεί να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια όταν βρίσκεται στο χώρο της τουαλέτας σας, χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά υγιεινής και αρωματισμού Νet Professional της οποίας είμαστε αντιπρόσωπος

 

Επίσης με τα νέα προγράμματα μας (Eco-Lysis,  total-Lysis, e-Lysis, Bio-Lysis, Pro-LYpSIS κτλ) εφαρμόζουμε πρωτοπόρες διαδικασίες ελέγχου παρασίτων με οικολογικές λύσεις αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες  χωρίς να επιβαρύνουμε το κόστος αφού οι υψηλής  ποιότητος  πιστοποιημένες υπηρεσίες μας  παρέχονται πάντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Απευθυνόμαστε σε:

  • Ξενοδοχεία – καταλύματα
  • Καταστήματα εστίασης και αναψυχής
  •  Καταστήματα λιανικής  και χονδρικής πώλησης
  • Σχολεία Παιδικοί σταθμοί Παιδότοποι
  • Εργοστάσια παραγωγής τροφίμων
  • Μεταφορές Εταιρείες Logistic
  • Βιοτεχνίες

 

Καλέστε µας για άμεση λύση του προβλήματος σας αλλά και για πρόληψη.

 

Απεντομώσεις Ηράκλειο –  Απολυμάνσεις Ηράκλειο – Μυοκτονίες Ηράκλειο


Γνωρίστε τα παράσιτα

Κατσαρίδες
Τρωκτικά
Μύγες
Κουνούπια
Σκνίπες
Μυρμήγκια
Ψύλλους
Κοριούς
Ακάρεα
Μαύρα σκουλήκια
Αράχνες
Σκορπιούς
Φίδια

Υπηρεσία αναγνώρισης παρασίτων –Ρωτήστε μας!

Σχόλια και αξιολόγηση πελατών